Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέες ενέργειες για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς

moralis 1

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν στις 30 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και οι Αντιπρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ.κ. Π. Πολιτάκης, Γ. Σωτηρίου και Μ. Πιττάκη με τον Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου, με κοινό στόχο την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και την προβολή της πόλης.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, με σκοπό την προσέλκυση καταναλωτών στην αγορά του Πειραιά, η επίσπευση των διαδικασιών διέλευσης του τρόλεϊ από την οδό Μπουμπουλίνας, ο ορισμός οργανωμένων σταθμών ταξί στο κέντρο της πόλης και η διάνοιξη της οδού Σωτήρος, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στο γεγονός καθυστέρησης των έργων τραμ, θέμα όπου ο Δήμαρχος διατύπωσε την πρόθεση συνεισφοράς του στην ταχύτερη υλοποίησή τους.

Αμφότερες οι πλευρές επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για συνεργασία, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη του πειραϊκού εμπορίου και την ανάπτυξη του Πειραιά γενικότερα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter