Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επισημάνσεις Τουρκολιά για το φορολογικό

tourkolias-649

Το ζήτημα της φορολογίας και της σύνδεσής του με την επενδυτική ελαστικότητα της χώρας, ήταν ένα από τα κύρια μηνύματα που εξέπεμψε από το βήμα της Γ.Σ. των μετόχων της τράπεζας της Ελλάδος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Αλ. Τουρκολιάς.

Ως γνωστόν το θέμα της φορολογίας απασχολεί τον επιχειρηματικό κόσμο ενώ επώνυμα στελέχη του αλλά και φορείς των παραγωγικών τάξεων έχουν επισημάνει ότι η υψηλή φορολογία λειτουργεί αποτρεπτικά για τους εν δυνάμει επενδυτές, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη της συνεργασίας, αλλά και την εικόνα της οικονομίας.

Ο κ. Τουρκολιάς επίσης εστίασε και στο θέμα των εξαγωγών τονίζοντας τη σημαντικότητα του τομέα για την οικονομία ενώ ιδιαίτερης σημασίας προσέλαβαν και οι επισημάνσεις του για τα επισφαλή δάνεια.

Ο κ. Τουρκολιάς επίσης βεβαίωσε ότι η Εθνική θα είναι παρούσα στην επόμενη μέρα της εθνικής οικονομίας για να σημειώσει ωστόσο με νόημα ότι παρά το γεγονός ότι στόχος της Εθνικής είναι να αυξήσει τα δάνεια αυτή ψάχνει αξιόπιστες επενδυτικές προτάσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες όπως χαρακτηριστικά είπε δεν είναι τόσες πολλές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter