Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Β. Κορκίδης: «...Εύχομαι οι εκκρεμότητες του 2013 να γίνουν προτεραιότητες το 2014...»

korkidis-7543

Οικονομία, μνημόνια και μεγάλη δόση παραπολιτικής είχε η χθεσινή εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΕΒΕ Πειραιώς με την αίσθηση της απουσίας του αειμνήστου Γεωργίου Κασιμάτη ισχυρή. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πειραιώς Β. Κορκίδης μεταξύ άλλων σημείωσε πως είναι αναγκαίο να διασφαλιστούν πόροι και να περάσει ρευστότητα στην πραγματική οικονομία που θα επιτρέψει την οικονομική ανάκαμψη των ελληνικών επιχειρήσεων.

Μάλιστα σημείωσε πως η παρουσία δυναμικών επιχειρήσεων αποτελεί ένα από τα «κλειδιά» για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σε κάθε περίπτωση, η ελληνική αγορά θα συνεχίσει τον άνισο αγώνα της για επιβίωση και οι έλληνες επιχειρηματίες θα εξακολουθήσουμε δυναμικά να είμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Όπως ευχήθηκε καταλήγοντας «εύχομαι οι εκκρεμότητες του 2013 να γίνουν προτεραιότητες το 2014 και να έχουμε όλοι τα μάτια μας 14, ώστε, αυτή να είναι η τελευταία χρονιά δοκιμασίας της επιχειρηματικότητας και η πρώτη χρονιά σταθεροποίησης της ελληνικής αγοράς».

Όπως προαναφέρθηκε τα θέματα της οικονομίας κυριάρχησαν στις συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπως και εκείνες για το μέλλον του πρώτου λιμανιού της χώρας σε συνάρτηση με τα συζητούμενα σχέδια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίησή του. Στα παραπολιτικά των συζητήσεων τα εκλογικά που βρίσκονται στον ορίζοντα και οι προθέσεις σε όλα τα επίπεδα εξουσίας για τον Πειραϊκό χώρο και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter