Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από το Propeller Club

0προπ

Το Propeller Club of the U.S. International Port of Piraeus πραγματοποίησε καθαρισμό παραλίας στην Α’ Μαρίνα Γλυφάδας, συμμετέχοντας στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών στην Ελλάδα που συντονίζει η HELMEPA.
Περισσότερα από 100 μέλη και φίλοι του Club ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού μας Συμβουλίου και πραγματοποίησαν συμβολικό καθαρισμό παραλίας στην Α’ μαρίνα Γλυφάδας, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.
Η συμβολική αυτή δράση αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας του Club μας σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Παράλληλα, είναι ενδεικτικό της θετικής ανταπόκρισης και της ενεργής, ουσιαστικής συμμετοχής των μελών μας στις δράσεις που οργανώνονται.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που τα μέλη και φίλοι μας έδειξαν τόσο μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος κ. Κωστής Φραγκούλης. “Η μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή στη Γλυφάδα, εκφράζει παράλληλα την αναγκαιότητα της ανάληψης προσωπικής αλλά και συνολικής, κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης στα θέματα που αφορούν στο περιβάλλον. Η προστασία του πλανήτη και των θαλασσών μας είναι ένα θέμα επιτακτικό και μας αφορά όλους”.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter