Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ανακύκλωση: Ο Πειραιάς απέκτησε5 απορριμματοφόρα και 600 καφέ κάδους για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων

0ανακύκλωση

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει, παράλληλα με τον αγώνα που δίνει για τον περιορισμό του κορωνοϊού και την προστασία της ζωής των πολιτών, την εφαρμογή υλοποίησης του προγράμματος, «Ανακύκλωση 2020» με τη κλιμακωτή υλοποίηση του συστήματος διαλογής στην πηγή.
Στο πλαίσιο αυτό ο Περιφερειάρχης παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι στο Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη 5 ειδικά οχήματα για τη συλλογή οργανικών απόβλητων και 600 καφέ κάδους. Τμηματικά το επόμενο διάστημα θα διατεθεί ανάλογος εξοπλισμός στο σύνολο των Δήμων της Αττικής.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης έστειλαν το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι να μη συμβιβαστούν με την υπάρχουσα κατάσταση και να συνεργαστούν για να αλλάξει το μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων.
Ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε τον Γ. Πατούλη, για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι Περιφέρεια και Δήμος με σχέδιο και όραμα μπορούν να πετύχουν την αλλαγή νοοτροπίας.
Κατά τη διάρκεια της παράδοσης - παραλαβής παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά Π. Ρέππας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter