Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην πίτα του ΒΕΠ ο Γ. Μώραλης

0ΜωραΒΕΠ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Ο κ. Μώραλης, στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, τόνισε ότι υπάρχει μια καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλαρο. Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης επεσήμανε την ανάγκη οι βουλευτές όλων των κομμάτων, να στηρίξουν την ελληνική παραγωγή και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, καθώς, όπως ανέφερε, ο στόχος είναι κοινός από όλους. «Είναι σημαντικό να γίνει ένας σωστότερος και αρτιότερος σχεδιασμός τα επόμενα χρόνια για την ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής και η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, στο βαθμό των δικών της δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων», σημείωσε ο κ. Μώραλης.
Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Πειραιά στην αστική ανάπλαση στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, τόνισε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση, σημειώνοντας: «Σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε σε ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλες γειτονιές. Να στηρίξουμε έτσι και τη βιοτεχνία και την παραγωγή, αλλά και να προσελκύσουμε επενδύσεις».
Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τον Δήμαρχο Πειραιά για την αστική ανάπλαση στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, σημειώνοντας: «Χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τον δήμαρχο, στο Δημοτικό Θέατρο, να μας παρουσιάζει το σχέδιο για τον Παπαστράτο και ότι 10.000 εργαζόμενοι θα είναι σε αυτό το υπέροχο κτήριο. Είναι ένας σχεδιασμός για την ανάπτυξη των σύγχρονων επαγγελμάτων, στον Άγιο Διονύσιο, πού είναι η καρδιά της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας. Τα μηχανουργεία θα γίνουν μονάδες με σύγχρονη τεχνολογία, θα έρθουν νέα παιδιά με τα πτυχία τους, με τις ειδικότητές τους, να αξιοποιήσουν αυτό το δυναμικό και ο Πειραιάς να πάει μπροστά».
Επίσης, στην εκδήλωση σύντομους χαιρετισμούς έκαναν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας κα Γερασιμούλα - Αλεξάνδρα Τουμαζάτου και ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter