Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα

0siskepsi

Παρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη πραγματοποιήθηκε την 06/11/2019 σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα στην οποία συμμετείχαν οι Προϊστάμενοι της 2ης, 8ης και 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και οι Προϊστάμενοι Λιμενικών Αρχών του Ανατολικού Αιγαίου.
Στη σύσκεψη επίσης παρευρέθησαν ο Α' Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος ΠΟΥΛΗΣ, ο Β' Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων, ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και ο Κυβερνήτης και ο Προϊστάμενος του Π.Α.Θ. 080 Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκε και εκτιμήθηκε η κατάσταση των μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών και παράλληλα δόθηκαν εντολές για τη βελτίωση των μέτρων επιτήρησης στο θαλάσσιο πεδίο και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τις συναρμόδιες Αρχές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter