Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το ΒΕΠ βραβεύει

0bep

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στα πλαίσια της συνεδρίασης του Δ.Σ. στα Μέγαρα, βραβεύει επιχειρηματίες και παλαιά μέλη του.Ενημέρωση για τις Δράσεις του Οργανισμού Enterprise Greece στον Αγροδιατροφικό Κλάδο
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της δράσης του για την στήριξη των επιχειρήσεων- μελών του αποφάσισε να πραγματοποιούνται συνεδριάσεις του Δ.Σ. Β.Ε.Π. στις περιοχές της επιμελητηριακής του Περιφέρειας με σκοπό, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ενημέρωση και υποστήριξη των ΜΜΕ – μελών του για συμμετοχή σε νέες δράσεις, σύγχρονες και καινοτόμες. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για το σύγχρονο ρόλο του Επιμελητηριακού θεσμού καθώς και τη συμβολή του στην ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας .
Στα πλαίσια αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο του Β.Ε.Π. θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση την 04/03/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων (Χρ. Μωραίτου & Γ. Μαυρουκάκη).
Θέμα συζήτησης θα αποτελέσει και η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του διευρυμένου Δήμου Μεγαρέων και οι τρόποι επίλυσής του με την ουσιαστική παρέμβαση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Επίσης, θα γίνει ενημέρωση των Δράσεων του Enterprise Greece για τον Αγροδιατροφικό Κλάδο και την στήριξη για μία επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια από Στέλεχος του Οργανισμού.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις φορέων και επιχειρήσεων που συνέβαλαν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας της περιοχής και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας καθώς και επιχειρηματιών παλαιών μελών Β.Ε.Π., για την πολυετή επιχειρηματική και επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter