Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση του δημάρχου Πειραιά με τον δήμαρχο Σάμου

0morali

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, με τον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Πειραιά έχει υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Δήμο Σάμου, το οποίο εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, στη συνεδρίαση της 24/10/2018. Σκοπός του Μνημονίου Συνεργασίας είναι η διοργάνωση κοινών δράσεων με επίκεντρο τον πολιτισμό, τον τουρισμό, καθώς και οποιαδήποτε άλλη συντονισμένη δράση που θα μπορούσε να αναδείξει τα λιμάνια Πειραιά και Σάμου.
Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε ότι η συνάντηση με τον κ. Αγγελόπουλο ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική και ωφέλιμη. Ο κ. Μώραλης επισήμανε πως η ασφάλεια των λιμένων, η διασύνδεση της ιστορικής ταυτότητας των δύο περιοχών και η ανταλλαγή εμπειριών στον τομέα του πολιτισμού, είναι ορισμένες μόνο από τις δράσεις του Μνημονίου Συνεργασίας, τονίζοντας ότι «ο Πειραιάς οφείλει να είναι μια πόλη με εξωστρέφεια. 'Άλλωστε, η ιστορία, ο πολιτισμός και η προοπτική του Πειραιά, αποτελούν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τα οποία ως Δημοτική Αρχή θέλουμε να αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter