Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τραγωδία στην Αν. Αττική – Τουλάχιστον 50 νεκροί

0BBL0BoA

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι – μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και βρέφη - έχασαν τη ζωή τους, από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην Ανατολική Αττική.

Παράλληλα, περισσότεροι από 156 είναι οι τραυματίες, ορισμένοι από τους οποίους διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Καμένα σπίτια, κατεστραμμένες περιουσίες, εικόνες βιβλικής καταστροφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα ξημερώματα εντοπίστηκαν 26 έως 30 σωροί σε χωράφι στην Αργυρά Ακτή.

Άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν αγκαλιασμένοι, προσπάθησαν να βρουν διέξοδο στη θάλασσα, όμως το χωράφι κατέληγε σε γκρεμό με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.

Σε εξέλιξη είναι ακόμη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κοκκίνη Λάρυμνας στο δήμο Λοκρών Φθιώτιδας, στο Ζεμενό του Δήμου Κιάτου, στη θέση Σουσάκι στους Αγίους Θεοδώρους και στα Ίσθμια.

 

 ***LIVE**

Τα πύρινα μέτωπα

 

 

 

Υπόθεση εμπρησμών; -Καίγεται η Αττική

Πληροφορίες για ένα απανθρακωμένο άτομο αλλά και για έξι σοβαρά τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός των πυρκαγιών που κατακαίουν την Κινέτα και τους εκεί οικισμούς αλλά και το Νέο Βουτζά.

Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν τεθεί σε ετοιμότητα καθώς και τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας. Οι καταστροφές είναι «βιβλικές» καθώς ολόκληροι οικισμοί και υποδομές έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τις φλόγες.

Στο μεταξύ οι αρμόδιες αρχές ασφαλείας διερευνούν το ενδεχόμενο εμπιρισμών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter