Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Απεργιακό μπλακ άουτ αύριο

trolei

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει αύριο η Αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ. «Χειρόφρενο» τραβούν τρόλεϊ, λεωφορεία, μετρό και τρένα ενώ «δεμένα» στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία από τη 00.01 τα ξημερώματα της Τετάρτης έως τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην απεργία.

Πιο αναλυτικά, αύριο, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα συμμετέχουν αύριο με στάση εργασίας και ως εκ τούτου το τραμ θα κινείται μεταξύ 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν αύριο όλα τα δρομολόγια σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο αλλά και τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Παράλληλα, αναμένονται και ακυρώσεις πτήσεων λόγω της αυριανής στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, από τις 10:00 έως τις 13:00.

Ο ηλεκτρικός θα κινηθεί κανονικά αύριο αλλά την Πέμπτη οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από τις 5πμ έως τις 8 πμ. Την Πέμπτη 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Συμμετοχή στην απεργία δήλωσαν εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευση.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία ενώ στην 24ωρη κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στον τύπο και τα ΜΜΕ από τις 6πμ της Τετάρτης έως τις 6 πμ της Πέμπτης 31 Μαΐου.

Το κεντρικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter