Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το πλοίο «Αίολος Κεντέρης I» στο πρόγραμμα των επόμενων πλειστηριασμών -Για 4,5 εκατ. ευρώ

aiolos kenteris 708

Με την επεισοδιακή πρεμιέρα για τους φυσικούς πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας μετά την αναστολή της αποχής των συμβολαιογράφων έκαναν πρεμιέρα και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Ο πλειστηριασμός της βίλας στην Κηφισιά, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής έγινε κανονικά και χωρίς προβλήματα. Η κατοικία που βγήκε σε πλειστηριασμό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ήταν μια μεζονέτα, η οποία πέρασε στην κυριότητα της τράπεζας που κίνησε τη διαδικασία, δηλαδή της Eurobank.

H προσφορά της επισπεύδουσας τράπεζας ήταν και η μόνη που είχε κατατεθεί έως την περασμένη Δευτέρα, καθώς η λήξη της προθεσμίας για την εγγραφή στο σύστημα όλων των υποψηφίων πλειοδοτών συνέπεσε με την αποχή των συμβολαιογράφων, που ουσιαστικά έληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

To επιβατηγό πλοίο «Αιολος Κεντέρης 1», καθώς και ένα ακίνητο της Plaza Bizart είναι οι επόμενοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την άλλη Τετάρτη.

Ειδικότερα το επιβατηγό πλοίο «Αίολος Κεντέρης 1» της εταιρείας «Ναυτιλιακή Λέσβου» με τιμή εκκίνησης 4,5 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και για χρέη 4 εκατ. ευρώ. Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορά ακίνητο της εταιρείας Plaza Bizart στο Μαρούσι και με τιμή εκκίνησης τις 704.000 ευρώ και επισπεύδουσα την Eurobank.

Το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών εμπλουτίζεται καθημερινά και ήδη στη σχετική ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί 64 πλειστηριασμοί τις τελευταίες περίπου δέκα ημέρες, ενώ ο ρυθμός ένταξης πλειστηριασμών στο ηλεκτρονικό σύστημα αυξάνει διαρκώς με νέα ακίνητα, στα οποία επισπεύδουσες είναι πλέον και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες. Σε 3.747 έχει φθάσει και ο αριθμός των πλειστηριασμών που έχουν αναρτηθεί με συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποίησης στην ιστοσελίδα του Ταμείου Νομικών και οι οποίοι σταδιακά θα περάσουν στο e-σύστημα.

Πηγή: iefimerida.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter