Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ενημερωτική εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα 2ης γενιάς από το Β.Ε.Π. σε συνεργασία με το Κ.ΕΠ.Α. ΒΕΠ και τον Σ.Ε.Γ.Ε.

vep logo

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Απασχόλησης ΒΕΠ και τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :

« Επιχειρηματικότητα 2ης Γενιάς / Εναλλακτικές Μορφές Χρηματοδότησης » την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, ώρα 17.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Β.Ε.Π., (Καραίσκου 111, γ΄όροφος)

Η συμβολή της οικογενειακής επιχείρησης σε εθνικό επίπεδο είναι σημαντική και έχει ως αποτέλεσμα να παράγεται μεγάλο ποσοστό του ΑΕΠ και να απασχολείται σημαντικός αριθμός εργαζομένων από αυτές τις επιχειρήσεις.

Δυστυχώς, μόνο μικρό ποσοστό των οικογενειακών επιχειρήσεων περνά επιτυχώς στη δεύτερη γενιά και, ακόμα μικρότερο, επιβιώνει στην τρίτη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η σωστή προετοιμασία των ανθρώπων που θα κληθούν να διοικήσουν στο μέλλον την οικογενειακή επιχείρηση έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα βιωσιμότητας με εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter