Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

UNIDOMS: Όταν η διαχείριση εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων γίνεται απλή υπόθεση

RODOPOULOS DEVOGELAERE

Ένας βασικός προβληματισμός κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης είναι η διαχείριση των δεκάδων εγγράφων που εισέρχονται και εξέρχονται καθημερινά στην εταιρεία. Πως αυτά τα έγγραφα μπορούν να αρχειοθετηθούν χωρίς να δαπανάται χρόνος, αλλά και χώρος; Πόσο εύκολη και ασφαλής είναι η ανάκτησή τους την κατάλληλη στιγμή; Η λύση είναι απλή και έχει όνομα. UniDoMS. Η OnLine Data παρουσίασε, σε συνεργασία με τη Fujitsu, το νέο καινοτόμο προϊόν της, UniDoMS, που έχει ως σκοπό την ελαχιστοποίηση του χρόνου και του όγκου αρχειοθέτησης εγγράφων, καθώς και τη βελτιστοποίηση της χρήσης, παραλαβής, αποστολής, συντήρησης και αποθήκευσής τους. Σε μια μέση επιχείρηση, ο όγκος εγγράφων διπλασιάζεται ετησίως κατά 22% σε χαρτί. Το UniDoMS επιτρέπει τη μείωση της ποσότητας του χαρτιού και του φυσικού αποθηκευτικού χώρου, ελαχιστοποιώντας θεαματικά τον χρόνο αρχειοθέτησης και τα παρεπόμενα έξοδα.

Το UniDoMS είναι η νέα σουίτα της OnLine Data που μπορεί να βρει εφαρμογή σε όλες τις επιχειρήσεις –ανεξάρτητα από το ERP που χρησιμοποιούν- η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν τον πλήρη έλεγχο των εγγράφων τους, με ασφάλεια, χωρίς να είναι υποχρεωμένες να εκτυπώνουν και να αποθηκεύουν. Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή η OnLine Data έχει επιλέξει τα κορυφαία image scanners της Fujitsu, τα οποία εξυπηρετούν κάθε ανάγκη ανεξαρτήτως μεγέθους. Τα Fujitsu scanners, προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη, ενώ η προηγμένη τεχνολογία τους μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο καταστροφής του πρωτότυπου εγγράφου.

Η ιδιαίτερα εντυπωσιακή προσομοίωση της λειτουργίας του UniDoMS, που έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πρόβαλλε όλα τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος, δίνοντας έμφαση στην ευκολία διαχείρισής του, στην ταχύτητα ανταπόκρισης, αλλά και στην συνδεσιμότητα με όλα τα προγράμματα που μπορεί να διαθέτει μια επιχείρηση.

Το UniDoMS έχει ήδη εφαρμοστεί πιλοτικά, με εξαιρετικά αποτελέσματα, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία και την εφοδιαστική αλυσίδα. Το UniDoMS έχει συνδράμει όχι μόνο στην άμεση και απόλυτα σωστή αρχειοθέτηση, αλλά παράλληλα στη μείωση της λειτουργικής δαπάνης των επιχειρήσεων που το χρησιμοποιούν.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter