Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Από 4 έως 6 Νοεμβρίου η 6η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

efodiastiki alusida kai logistics

Στη φετινή, 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που διοργανώνεται από την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, το ενδιαφέρον φέτος εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά. Τα 10α γενέθλιά της γιορτάζει φέτος η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Νοεμβρίου του 2017, στο Metropolitan Expo, με τη συμμετοχή πάνω από 200 εκθετών.

Στη φετινή, 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που διοργανώνεται από την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, το ενδιαφέρον φέτος εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να εδραιώνουν την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά.

Το Διεθνές Συνέδριο της Europlatforms, που για πρώτη φορά θα φέρει το know how από την διαχείριση ευρωπαϊκών εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα, οι ξένοι ομιλητές, αλλά και η συνέργεια μεταξύ της ναυτιλίας και του κλάδου των logistics που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα από το maritime cluster στα φετινά συνέδρια LOGI.C στο πλαίσιο της έκθεσης, δίνουν έναν αέρα διεθνούς ανάπτυξης στον κλάδο.

Το ελληνικό εθνικό Hub που... γεννιέται, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για μεταφορικές εταιρείες, όσο και 3PL, αλλά και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ ιδιαίτερη κινητικότητα και συμμετοχή παρουσιάζει και η παράλληλη έκθεση Cargo Truck & Van Expo, που συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Οι εκτός Ελλάδας εκθέτες, αλλά και οι εθνικές αποστολές έρχονται για να συνεργαστούν με ελληνικές εταιρίες, τα συνέδρια ανανεώνονται τόσο σε θεματικές, όσο και σε συνεργασίες, ενώ μερικά από μεγαλύτερα λιμάνια-διαχειριστές, θα δώσουν ενεργητικά το παρών, στο διεθνές συνέδριο της πρώτης ημέρας της Έκθεσης, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter