Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.»: Αυτόματο «τριμάρισμα» από την τεχνολογία της Mercury

MM Active Trim Lifestyle 3

Ένα σύστημα που ρυθμίζει αυτόματα το τριμ της μηχανής έχει κατασκευάσει η Mercury και προωθεί στην ελληνική αγορά η «Ζώης Ευσταθίου». Πρόκειται για το Active Trim, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα με ενσωματωμένο GPS παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε σκάφος να πετύχει την ιδανική πλεύση με την υψηλότερη ταχύτητα και την μικρότερη κατανάλωση.

Προσιτό οικονομικά, το Αctive Τrim, αποτελεί σημαντικό εφόδιο για όλους τους χειριστές ταχυπλόων, καθώς βρίσκει, διορθώνει και προσδιορίζει κάθε στιγμή με ακρίβεια, την σωστή γωνία κλίσης του κινητήρα (τριμ) όταν ταξιδεύει το σκάφος.

Στις δυνατότητές του περιλαμβάνονται σειρά «έξυπνων» λειτουργιών (Δείτε περισσότερα στο http://www.zois.gr/kinitires/active-trim.html) Διαθέτει πέντε επιλεγόμενα από τον χειριστή προφίλ «τριμ», τα οποία μπορούν πρακτικά να καλύψουν σχεδόν οποιοδήποτε τύπο σκάφους έως και εφαρμογές σε σκάφη υψηλών επιδόσεων.

Η τοποθέτησή του σε εξωλέμβιους και έσω-έξω κινητήρες κάνει πιο εύκολο το χειρισμό του σκάφους, καθώς το Active Trim προχωρεί αυτόματα στη ρύθμιση του τριμ εξασφαλίζοντας τη σωστή πλεύση, παροχή ιδιαίτερα χρήσιμη ειδικά για τους αρχάριους.

Οι αρχάριοι χειριστές μπορούν άμεσα να «τριμάρουν» αποτελεσματικά το σκάφος τους χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση ενώ οι πιο έμπειροι απολαμβάνουν το πλεονέκτημα της τέλειας ρύθμισης της γωνίας κλίσης του κινητήρα.

Στα πλεονεκτήματα του Active Trim περιλαμβάνονται: η πατενταρισμένη με αισθητήρα GPS λειτουργία του, η εύκολη τοποθέτηση του στο σκάφος, η απλή χρήση του, καθώς και η δυνατότητα του να λειτουργεί συγχρονισμένα ακόμη και σε πολλαπλές τοποθετήσεις κινητήρων.

Επίσης ελέγχει αυτόματα τον περιορισμό του τριμ κατά την πλεύση με υψηλή ταχύτητα, την εύκολη ρύθμιση και εξατομίκευση για κάθε περίσταση, τη δυνατότητα προστασίας από τα ρηχά νερά, ενώ εξασφαλίζει και σημαντική οικονομία καυσίμου, αφού φροντίζει για την βέλτιστη κλίση του κινητήρα σε όλο το φάσμα της πλεύσης του σκάφους, ελαχιστοποιώντας τις άσκοπες καταναλώσεις λόγω λάθους τριμαρίσματος είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω μη έγκαιρης απόκρισης του χειριστή.

Το σύστημα Active Trim είναι συμβατό με όλους τους συμβατούς με SmartCraft Mercury, δίχρονους και τετράχρονους, από 30CT έως και 400Hp, καθώς και όλους τους κινητήρες που δυνητικά εφοδιάζονται με SmartCraft. Το σύστημα Active Trim διατίθεται σε 4 τύπους αναλόγως του κινητήρα/των κινητήρων που προορίζεται η εφαρμογή του.

F30CT – F60, F80 – F115, F150 – 250 Optimax και VERADO - DTS compatible

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter