Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Μιχ. Μπελέγρης νέος διευθυντής στο ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

idrima maria tsakos

Ο κ. Μιχάλης Μπελέγρης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2017 νέος διευθυντής στο ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», αντικαθιστώντας τον έως σήμερα διευθυντή κ. Παύλο Καλογεράκη. Την ανακοίνωση έκαναν το μεσημέρι της Μ. Τρίτης, 11 Απριλίου 2017, στα γραφεία του ιδρύματος στη Χίο, ο κ. Παναγιώτης Τσάκος και ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Ευθύμης Μητρόπουλος, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες τους στον κ. Καλογεράκη για την πολύτιμη προσφορά του κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας του.

«Οι ιδρυτές και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος εκφράζουν την πεποίθηση ότι τόσο ο απερχόμενος, όσο και ο νέος διευθυντής θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά για το καλό του ιδρύματος στην επίτευξη των χιοκεντρικών και θαλασσοκεντρικών του σκοπών, καθώς και για το καλό της ναυτομάνας Χίου, εν αγαστή σύμπνοια με τους αρμόδιους φορείς του νησιού μας», τόνισαν στην διάρκεια της ανακοίνωσης.

Τις ευχαριστίες του για την ιδιαίτερη τιμή εξέφρασε ο κ. Μπελέγρης, ενώ ο κ. Καλογεράκης αφού ευχαρίστησε τους ιδρυτές και τον πρόεδρο του ιδρύματος τόνισε ότι για προσωπικούς λόγους ζήτησε την αντικατάστασή του από την θέση του διευθυντή.

Πηγή: astraparis.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter