Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμμετοχή Κουρουμπλή στη 15η Διάσκεψη Προέδρων των Κοινοβουλίων της Πρωτοβουλίας Αδριατικής – Ιονίου στα Ιωάννινα

kouroublis intime1

Αύριο, Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς της περιοχής. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του υπουργού έχει ως εξής:

11:00 Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Η., κ. Ανδρέα Νταή

11:30 Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

12:00 Επίσκεψη στο Δημαρχείο – Συνάντηση με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 07 Απριλίου 2017, ο υπουργός θα συμμετάσχει στην 15η Διάσκεψη Προέδρων των Κοινοβουλίων της Πρωτοβουλίας Αδριατικής – Ιονίου, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Διάσκεψης, η κήρυξη έναρξης των εργασιών θα γίνει από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση, θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και στη συνέχεια ομιλίες του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Αναστάσιου Κουράκη, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Γάκη και του Γενικού Γραμματέα της Πρωτοβουλίας Αδριατικής – Ιονίου, Πρέσβη Fabio Pigliapoco. Η Διάσκεψη θα κλείσει με την υιοθέτηση Κοινής Δήλωσης.

Τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή θα συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter