Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ICTS Hellas στα «Best Workplaces»

ICTS Hellas logo 200200

Μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα ανήκει η ICTS Hellas σύμφωνα με τα αποτελέσματα του φετινού «Best Workplaces Hellas 2017». Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία διακρίνεται στον κορυφαίο θεσμό για τους εξέχοντες εργοδότες και η πρώτη εταιρεία του κλάδου παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που εντάσσεται στον σχετικό κατάλογο. Η ICTS Hellas κατατάχθηκε στην πρώτη δεκάδα (8η θέση) μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους, διαγωνιζόμενη μεταξύ 23 επιχειρήσεων οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στα ηγετικά brands της ελληνικής αγοράς.

Στη σχετική αξιολόγηση η εταιρεία βαθμολογήθηκε με 8/10 σε όλoυς τους επιμέρους δείκτες (Αξιοπιστία, Σεβασμός, Δικαιοσύνη, Υπερηφάνεια, Συντροφικότητα). Σημειώνεται ότι τα δύο τρίτα της αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος βασίζονται στο εμπιστευτικό και ανώνυμο feedback των εργαζομένων το οποίο συλλέγεται μέσω των απαντήσεών τους στο ερωτηματολόγιο Trust Index.

Αντίστοιχα υψηλή βαθμολόγηση έλαβε η εταιρεία σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει για την ανταμοιβή, την ανάπτυξη και την ανέλιξη των ανθρώπινου δυναμικού της καθώς και για την εφαρμογή συστημάτων αξιολόγησης, ένταξης - ενσωμάτωσης και διαδοχής.

Ο θεσμός των «Best Workplaces» διοργανώνεται από το Great Place to Work Institute σε περισσότερες από 45 χώρες σε έξι ηπείρους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών που αφορούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, οι διαγωνισμοί Best Workplaces αποτελούν τη βάση για την εκτενέστερη και πιο αξιόπιστη έρευνα στον κόσμο σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον, τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και τη σημασία της εμπιστοσύνης στον εργασιακό χώρο.

O ελληνικός κατάλογος για το 2017 συντάχθηκε από το Great Place to Work Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 64 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 33.480 εργαζόμενους.

«Στην ICTS αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι οι άνθρωποί μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των υπηρεσιών μας. Η παρουσία μας στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον έχει ιδιαίτερη αξία γιατί βασίστηκε κυρίως στην εργασιακή εμπειρία των ανθρώπων μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην αναγνώριση της αξίας τους και να ανταποδίδουμε την αφοσίωσή τους», δήλωσε ο κ. Χρήστος Μανιατόπουλος, Finance & Administration Manager της ICTS Hellas.

Διαβάστε τους νικητές του «Best Workplaces 2017»: http://www.greatplacetowork.gr/publications-and-events/blogs-and-news/766-best-workplaces-2017-

Για ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην ICTS Hellas μπορείτε να επισκεφθείτε το www.icts.gr.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter