Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής της METRON LOGISTICS στην Κάντζα Αττικής

METRONLOGISTICSKANTZA

Επενδύοντας στην ανάπτυξη η METRON LOGISTICS προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής στην περιοχή της Κάντζας Αττικής. Πρόκειται για υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες αποθήκευσης σε 4 θερμοκρασιακές κλίμακες:

• Συντήρηση
• Κατάψυξη
• Προϊόντα σοκολάτας και αυγά
• Ξηρό φορτίο

Το νέο Κέντρο Διανομής βρίσκεται σε κομβικό σημείο, δίπλα στην Αττική Οδό (έξοδος 17) και τη Λ. Λαυρίου (απόσταση 200 μέτρων), εκτείνεται σε έκταση 11.776 τ.μ., με στεγασμένο αποθηκευτικό χώρο περίπου 3.500 τ.μ. και 8 ράμπες φορτοεκφόρτωσης. Όλοι οι χώροι αποθήκευσης συνοδεύονται από αντίστοιχους προθαλάμους ελεγχόμενης θερμοκρασίας για τη διαχείριση των εμπορευμάτων βάση διαδικασιών HACCP.

Μέσα από την συγκεκριμένη ενέργεια της η METRON LOGISTICS στοχεύει

- Στην ενίσχυση του έργου διανομής της εντός του Λεκανοπεδίου (μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης στις ανατολικές περιοχές) και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογαίας.
- Στην κάλυψη των αναγκών της ευρύτερης περιοχής σε υπηρεσίες logistics ελεγχόμενης θερμοκρασίας οι οποίες παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση.
- Στην παρακολούθηση των γενικότερων εξελίξεων στην περιοχή όσον αφορά το λιμάνι του Λαυρίου.

Με υποδομές λογισμικού τηλεματικής και on line ελέγχου θερμοκρασιών, καθώς και διαχείριση αποθεμάτων μέσα από τη χρήση ευέλικτου συστήματος λειτουργίας αποθηκών η METRON LOGISTICS υπογράφει την άριστη αποθήκευση και μεταφορά των προϊόντων των πελατών της με την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής (WMS, POD, ERP, TMS ANALYSIS, EDI κ.ά.). Με σύστημα FIFO/FEFO (First In First Out/First Expired First Out), on-line κάμερες εποπτείας και εφαρμογή συστήματος RF (Radio Frequence) παρέχει ασφάλεια επί 24ώρου. Στην κτιριακή εγκατάσταση της Κάντζας υπάρχει σύστημα παραγωγής φωτοβολταϊκής ενέργειας, με παραγωγική ικανότητα 325 KWp.

Με Εμπορευματικά Κέντρα στον Ασπρόπυργο και Κάντζα Αττικής, καθώς και στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, και 45 περιφερειακά HUBS σε όλη την επικράτεια, η METRON LOGISTICS διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα αποθήκευσης και διανομής Πανελλαδικά. Αποτελεί δε, το μεγαλύτερο ενιαίο δίκτυο διανομής LTL (σε διακινούμενο όγκο ξηρού και ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίου και σε αριθμό σημείων παράδοσης) της χώρας μας.

Οι πιστοποιήσεις από τον Ελληνικό Νηογνώμονα και τον διεθνή οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS επιβεβαιώνουν την εξαιρετική απόδοση και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη σε υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter