Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας στο ΒΕΠ

VEP pita 2015

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, η εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για τον ετήσιο Αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά, κ.κ. Σεραφείμ. Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κος Ανδριανός Μιχάλαρος, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε να είναι το 2015 μία χρονιά γεμάτη ελπίδες και να φέρει την ανάπτυξη στη χώρα μας, επεσήμανε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του: «Οι μικρομεσαίοι, είναι γεγονός, δέχθηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα και πλήρωσαν ακριβά το κόστος από την κρίση που ταλαιπώρησε την πατρίδα μας. Ωστόσο με μεγάλη υπομονή πάλεψαν και τώρα, περιμένουν από την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, της 25ης Ιανουαρίου, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και να μπει η πατρίδα μας σε τροχιά ανάπτυξης».

«Ο κόσμος της παραγωγής», είπε, δεν αντέχει πια υποσχέσεις και πειραματισμούς. Οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συνεργαστούν για το καλό του τόπου. Η ιστορία απέδειξε ότι ενωμένοι οι Έλληνες καταφέρνουμε περισσότερα και μόνο ενωμένοι θα βγάλουμε την πατρίδα μας από την παρατεταμένη οικονομική ύφεση. Ελπίζω ότι, οι υποψήφιοι που τιμούν την εκδήλωσή μας, αλλά και όλος ο πολιτικός κόσμος, θα πάρει το μήνυμα από τους βιοτέχνες, τους ανθρώπους της παραγωγής, για ενότητα και εθνική συνεργασία».

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απηύθυναν, οι κ.κ.: Γεώργιος Γαβρίλης, Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Παναγιώτης Χατζηπέρος, Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Ιωάννης Τραγάκης, Α΄ Αντ/δρος της Βουλής και Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Πειραιά, Αναστάσιος Νεράντζης, τ. Υπουργός και Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Πειραιά, Θεόδωρος Δρίτσας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιά, Μαρία Γιαννακάκη, Βουλευτής ΔΗΜΑΡ Β΄ Πειραιά, Ζωή Ρούσσου, υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά, Λεωνίδας Αθανασιάδης, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά, Ελευθερία Καλλιμαγείρου, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιά, Γιώργος Ζησιμάτος, υποψήφιος Βουλευτής ΑΝΕΛ Α΄ Πειραιά, Απόλλων Καρακαλάς, Πρόεδρος Σωματείου Ναυτικών Πρακτόρων Αθήνας-Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Περικλής Διακουμάκος, Β΄ Αντ/δρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Την εκδήλωση τίμησαν, ακόμη, με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και της Δυτ. Αττικής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter