Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εγκαίνια πλατείας Θεμιστοκλή στο 5ο Διαμέρισμα

marinakis moralis 443

Γεμάτη από κόσμο και παιδικές φωνές ήταν σήμερα η πλατεία Θεμιστοκλή, που παραδόθηκε στους κατοίκους του 5ου διαμερίσματος, μετά από ριζική ανάπλαση. Η ανακατασκευή της πλατείας, έκτασης 2.500 τ.μ., πραγματοποιήθηκε με δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και περιλαμβάνει σύγχρονη παιδική χαρά έκτασης 1.000 τ.μ..

Στην πλατεία τοποθετήθηκαν νέες πλακοστρώσεις, καινούρια παγκάκια, φυτά και διαθέτει επαρκή φωτισμό για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια. Τα εγκαίνια της πλατείας Θεμιστοκλή πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά στην ομιλία του στην τελετή των εγκαινίων τόνισε:

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, κάτοικοι του 5ου διαμερίσματος, καλησπέρα, χρόνια πολλά με υγεία. Καλή χρονιά για όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Στέκομαι σήμερα εδώ, στην πλατεία Θεμιστοκλή με ιδιαίτερη χαρά, αφενός επειδή είναι το πρώτο έργο που εγκαινιάζει η νέα δημοτική αρχή, αλλά και εγώ προσωπικά και αφετέρου επειδή πιστεύω ότι ξεκινήσαμε και τηρούμε σχετικά σύντομα, τηρουμένων των αναλογιών, αυτά τα οποία λέγαμε προεκλογικά και βάσει των οποίων ζητήσαμε την εμπιστοσύνη σας για να βελτιώσουμε τα πράγματα στην πόλη μας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter