Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη Μώραλη στον Μητροπολίτη Πειραιώς

moralis-mitropolitis-pirea

Επίσκεψη στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης.

Στην συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τις δομές και το μέλλον του Πειραιά και – μεταξύ άλλων – αντηλλάγησαν απόψεις για το Γηροκομείο Πειραιώς, το τραμ, το μετρό, το λιμάνι, τα δικαστήρια της πόλης, τα συσσίτια της Μητροπόλεώς μας κ.α.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, όσο και ο Δήμαρχος Πειραιώς συμφώνησαν ότι οι φορείς της Πόλης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για το πρώτο λιμάνι της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε στον κ.Δήμαρχο πως «υπάρχουν λύσεις, αλλά χρειάζεται πρόγραμμα» υπογραμμίζοντας παράλληλα την δέσμευσή του να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Δημοτικής Αρχής. Από την πλευρά του ο κ.Μώραλης - ο οποίος συνοδευόταν μεταξύ άλλων από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ.Βασίλειο Ταταρόπουλο - υπογράμμισε πως θα βρίσκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο πολύπλευρο και πολυσχιδές έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter