Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στην Ηγουμενίτσα και σύλληψη αλλοδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος

kanavvi

Στον εντοπισμό εξήντα έξι κιλών και οκτακοσίων εβδομήντα γραμμαρίων (66.870 κιλά) ινδικής κάνναβης και τη σύλληψη αλλοδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Ε. όχημα εντός ειδικής κατασκευής στο πάτωμα κάτω από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού, εξήντα πέντε (65) πακέτα περιτυλιγμένα επιμελώς με ταινία και σελοφάν, τα οποία περιείχαν ποσότητα ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους εξήντα έξι κιλών και οκτακοσίων εβδομήντα γραμμαρίων (66.870 κιλά).

Ο 50χρονος αλλοδαπός οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και το Ι.Χ.Ε. όχημα.Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter