Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκπαίδευση στελεχών ΕΛ.ΑΚΤ - Λ.Σ. σε θέματα θεμελιωδών δικαιωμάτων σχετικά με τις μεικτές μεταναστευτικές ροές

LS

Εκπαίδευση στελεχών Ελληνικής Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε θέματα θεμελιωδών δικαιωμάτων σχετικά με τις μεικτές μεταναστευτικές ροές

Από σήμερα 25 Ιουνίου 2014 έως και τις 27 Ιουνίου 2014, διοργανώνονται στον Πειραιά, σεμινάρια κατάρτισης προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε θέματα θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Πρόκειται για σειρά σεμιναρίων που εντάσσονται σε κύκλου ανάλογων εκπαιδευτικών δράσεων και πρωτοβουλιών του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων και υλοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη των δύο Σωμάτων, που έχουν λάβει σχετική πιστοποίηση από τον Οργανισμό Frontex.

Τα υπόψη σεμινάρια αποβλέπουν στην ενσωμάτωση του σεβασμού και διαφύλαξης των θεμελιωδών δικαιωμάτων κατά την άσκηση των καθηκόντων των στελεχών τόσο της ΕΛ.ΑΣ όσο και του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ κατά τη διαχείριση των μεικτών μεταναστευτικών ροών.

Τα υπό εκπαίδευση στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προέρχονται από περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, ενώ τα στελέχη του Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ υπηρετούν σε Λιμενικές Αρχές Kεντρικής και Βορείου Ελλάδος, Θεσσαλίας, Κυκλάδων και Σποράδων.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter