Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η WISTA Hellas γιορτάζει τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 με μια βραδιά Ελληνικών γεύσεων και κρασιών

wista hellas-logo-00

Η δεξίωση της WISTA Ελλάς με αφορμή τα Ποσειδώνια 2014, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 3 Ιουνίου στο Vive Mar στη Βούλα, όπου Μέλη και Επισκέπτριες Μέλη από άλλες χώρες συγκεντρώθηκαν και χάρηκαν μία όμορφη βραδιά με δοκιμές κρασιού και Ελληνικές γεύσεις.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση που φιλοξένησε συνολικά πάνω από 250 υποστηρικτές, συμμετείχαν επίσης χορηγοί και εκπρόσωποι του Τύπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της WISTA Hellas υποδέχτηκε και καλωσόρισε τους επισκέπτες ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλά Στελέχη των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων της WISTA Hellas καθώς και σημαντικά ονόματα της ναυτιλιακής κοινότητας και με την ευκαιρία απήλαυσε μαζί τους το βράδυ σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα.

Η Έκθεση Ποσειδώνια 2014 υπήρξε πόλος έλξης τόσο για εκθέτες όσο και για επισκέπτες από πολλές χώρες και αποδείχθηκε σε μία από τις πλέον επιτυχημένες διοργανώσεις από την ίδρυσή τους. Η δεξίωση της WISTA Hellas έτυχε ιδιαίτερα καλής αποδοχής ως η συμβολή της Ένωσης στην Έκθεση, συνδυάζοντας ένα ευχάριστο καλοκαιρινό ξεκίνημα σε ένα περιβάλλον κατάλληλο για να εκτιμήσει κανείς αυτά που η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει, κάνοντας παράλληλα αυτό που η WISTA ξέρει να κάνει καλά, δηλαδή να προφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα για δικτύωση.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν εμφανής, όχι μόνο από τη συμμετοχή, αλλά και από το γεγονός ότι κράτησε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο!

Την εκδήλωση υποστήριξαν οι κυρίες Ελένη Χρυσικοπούλου και Κλαίρη Περηφάνου, ενώ τα ελληνικά κρασία ήταν μία προσφορά των οινοποιείων Μπαραφάκα, Ζίτσα, Ζωινού και Βουρβουκέλη. Τους επισκέπτες ξενάγησε στα μυστικά του ελληνικού κρασιού ο sommelier κύριος Σωκράτης Ιωαννίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος κυρία Άντζυ Χάρτμαν σημείωσε «Πάντα γνωρίζαμε ότι η ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία παραμένει δυνατή σε όλα τα σημεία και σε δύσκολους καιρούς. Αυτά τα Ποσειδώνια είναι μία ακόμη απόδειξη για αυτό και καταδεικνύει τη βαθειά εκτίμηση ολόκληρου του κόσμου για τη συμβολή της Ελληνικής ναυτιλίας στην παγκόσμια ναυτιλία. Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα μπορούμε να το γιορτάσουμε αυτό μαζί με τόσα πολλά μέλη και καλούς φίλους, πολλοί από τους οποίους έχουν ταξιδέψει από μακριά για να είναι εδώ μαζί μας. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία της WISTA: Ομαδικότητα, σκληρή δουλειά και φιλία».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter