Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ημερίδα για το τραμ στον Πειραιά

imerida-tram

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ΕΒΕΠ, η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πειραιά, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και η Αττικό Μετρό Α.Ε. με θέμα : « Η επέκταση του ΤΡΑΜ στον Πειραιά».

Στην Ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ και της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Ν. Μανεσιώτης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Χ. Τσίτουρας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και νέος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Σ. Διαμαντίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα συνολικά οφέλη της επέκτασης των μέσων σταθερής τροχιάς στο μεγάλο Λιμάνι της χώρας και ειδικότερα στη συνεισφορά τους στην επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος της πόλης, στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών, στο περιβάλλον, στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας και στην τόνωση της οικονομίας και της αναπτυξιακής πορείας του Πειραιά.

Στη συνέχεια ο κ. Β. Σπυράκος, Διευθυντής έργων του Τραμ της Αττικό Μετρό, παρουσίασε τον σχεδιασμό επέκτασης των έργων του Τραμ στην πόλη, ενώ ο Διευθυντής έργων του Μετρό κ. Εμ. Ουρανός έκανε μια σύντομη παρουσίαση των έργων επέκτασης του Μετρό προς Πειραιά.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Π. Ρέππας, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σ. Λάσκος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ.κ. Π. Διακουμάκος και Β. Μουζάκης, στελέχη της Αττικό Μετρό, μελετητές του έργου, καθώς και επιχειρηματικός κόσμος του Πειραιά, που συμμετείχε ενεργά με ερωτήσεις σχετικές με τα έργα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter