Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στρατηγική Ηγεσία από την ΕΕΔΕ και το SDA Bocconi School of Management

eede-logo

Στις 19 και 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο course της σειράς executive business, με θέμα τη Στρατηγική Ηγεσία (Strategic Leadership), που προσφέρεται από την ΕΕΔΕ και το SDA Bocconi School of Management, με την υποστήριξη του ΕλληνοΙταλικού Επιμελητηρίου.

Η συνεργασία αυτή της ΕΕΔΕ με ένα από τα καλύτερα business schools παγκοσμίως, εντάσσεται στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού της στρατηγικής της Εταιρίας, ώστε να βελτιωθεί ποιοτικά και ουσιαστικά το προσφερόμενο εκπαιδευτικό της έργο. Η σειρά αυτή των executive business courses απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη.

Τα προγράμματα αυτά σχεδιάστηκαν ειδικά για να βοηθήσουν τα πιο δυναμικά ανώτατα στελέχη να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να μοιραστούν εμπειρίες και αξίες που μπορούν να ενισχύσουν την επιχείρηση και τους ανθρώπους της.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για μια ολιγομελή ομάδα CEOs στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη, με εισηγητές τους Prof. Antonello Garzoni και Prof. Carlo Alberto Carnevale Maffè.

Αυτό το διήμερο course επικεντρώνεται στις στρατηγικές αρχές δημιουργίας ενός προσωπικού σχεδίου δράσης που μπορεί να εφαρμοσθεί στις επιχειρήσεις. Η πρώτη ημέρα εστιάζεται στη διαμόρφωση στρατηγικής σε εταιρικό επίπεδο με δια-λειτουργική προοπτική για να αξιολογηθούν περίπλοκα ζητήματα των επιχειρήσεων με ακρίβεια στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις που θα ευθυγραμμιστούν γύρω από μια αποτελεσματική εταιρική στρατηγική.

Η δεύτερη ημέρα του προγράμματος θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της ικανότητας ανάλυσης σεναρίων ανταγωνισμού, την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και την ανάληψη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που οδηγούν σε οργανωσιακή αλλαγή.

Η επιλογή του θέματος της Στρατηγικής Ηγεσίας, προέκυψε από την ανάγκη οι ηγέτες στο σημερινό απαιτητικό και δυσμενές περιβάλλον, να διαθέτουν ευρεία προοπτική του μάνατζμεντ, βαθιά κατανόηση της παγκόσμιας αγοράς και στρατηγικές ικανότητες που οδηγούν στην αλλαγή. Το πρώτο αντίστοιχο course που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, παρακολούθησαν 26 executives από τις εταιρείες Genesis Pharma, Gilead Sciences Hellas, AB Βασιλόπουλος, Diversey Hellas, Better Future, Sales Promotion Center, Pharmathen S.A., McCain, Edenred, Cosmote, Spot Thompson, Minoan Lines S.A., Viokyt, Inforex S.A., Erb Insurance Services S.A., Bolton Hellas και Henkel Hellas, με ποσοστό ικανοποίησης 94,74%.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter