Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εγκαινιάστηκε το Alfa Laval Certified Service Center

alpha laval-11

Την ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Alfa Laval εγκαινιάζοντας το νέο, Πιστοποιημένο κέντρο Επισκευών και Συντήρησης (Alfa Laval Certified Service Center). Με αυτόν τον τρόπο η παγκοσμίως ηγέτιδα εταιρία τοποθετεί την Alfa Laval Ελλάδας ως σημείο "International Service Center" στο διεθνή χάρτη της, έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της εταιρίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

To παρόν στα εγκαίνια του νέου και μοναδικού στη χώρα μας Πιστοποιημένου Κέντρου Εξυπηρέτησης της Alfa Laval έδωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κύριος Νότης Μηταράκης, η Πρέσβειρα της Σουηδίας, κυρία Wrangberg, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Ελληνο-σουηδικού, Ελληνο-ισραηλινού και Ελληνο-γαλλικού Επιμελητηρίου καθώς και περισσότερα από 200 ανώτερα στελέχη συνεργατών και πελατών της εταιρίας, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες και πρωτοποριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κύριος Νότης Μηταράκης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της στήριξης της ελληνικής οικονομίας από ηγέτιδες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η Alfa Laval, με τη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων, θέσεων εργασίας και ανάπτυξης για τη χώρα.

Παράλληλα, από την πλευρά του ο Executive Vice President WENA Region της Alfa Laval, κύριος Nish Patel, σημείωσε: «Η Alfa Laval έχει αυξήσει την παρουσία της και τον όγκο της στην Ελλάδα, παρά την κρίση, και θα συνεχίσει να πράττει το ίδιο. Και σήμερα, τα εγκαίνια του νέου Certified Service Centre και των ανακαινισμένων γραφείων της, δεν είναι άλλο από την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης μας στην ελληνική αγορά.»

Με την πρωτοβουλία αυτή η εταιρία επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη της στην αναπτυξιακή προσπάθεια που συντελείται στη χώρα τα τελευταια έτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2013 η Alfa Laval Ελλάδας, διαχειρίστηκε παραγγελίες αξίας 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Alfa Laval Certified Service Center στην Ελλάδα

Η Alfa Laval δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του 70, παρέχοντας υπηρεσίες προώθησης, πώλησης και τεχνικής υποστήριξης σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της. Το νέο Certified Service Center της Alfa Laval αποτελεί επένδυση ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην πλήρη λειτουργία του.

Στο πλαίσιο αυτό, το νέο Αlfa Laval Certified Service Center θα επεκτείνει το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρίας στην Ελληνική καθώς και στη διεθνή αγορά μεγιστοποιώντας έτσι τις επιχειρησιακές δυνατότητες των πελατών της. Το νέο Service Center θα είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο εξοπλισμό:

• Γερανογέφυρα 5 τόνων
• Συσκευή ζυγοστάθμισης βαρέως τύπου
• Ειδική Υποδομή για τον χημικό καθαρισμό του εξοπλισμού
• Εργαλεία Μηχανημάτων (τόρνος)
• Επιστρώσεις Σκληρών Επιφανειών
• Εργαλεία ειδικής χρήσης
• Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με σκοπό τον έλεγχο/τεστ λειτουργίας μεγάλων ντεκάντερ και διαχωριστήρων
• Μηχανήματα Πεπιεσμένου αέρα
• Ειδικές εγκαταστάσεις για τον έλεγχο του εξοπλισμού εναλλακτών θερμότητας

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter