Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση ΕΣΠ με το νέο Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά

emporikossillogos

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε άριστο κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος Νίκος Μανεσιώτης και μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με το νέο Διευθυντή Διεύθυνσης της Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη στα γραφεία του.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ επικεντρώθηκαν στην έξαρση του παρεμπορίου ως επακόλουθο του ελλιπή ελέγχου που προκύπτει από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και καταθέτοντας την ανησυχία του εμπορικού κόσμου ζήτησαν την εντατικοποίηση των ελέγχων, για την πάταξη της παράνομης αυτής δράσης. Επίσης, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα της παραβατικότητας, της επαιτείας, αλλά και στο θέμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν, ότι η προσπάθεια καταπολέμησης της μάστιγας του παρεμπορίου είναι μονόδρομος και κοινωνική ευθύνη προς τους πολίτες, καθώς και στην επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, μέσω συντονισμένης δράσης και αποτελεσματικής άσκησης ελέγχων.

Επίσης, επιβεβαίωσαν την διάθεση να συνεχίσουν και να διευρύνουν την εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς προς όφελος των πολιτών, της πόλης του Πειραιά και της πειραϊκής αγοράς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter