Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο Δ.Σ. της CIRM η Πρόεδρος & Γενική Διευθύντρια της SRH Marine Electronics S.A., Α. Βεζύρη

Athina Vezyri-photo

Η Αθηνά Βεζύρη, Πρόεδρος & Γενική Διευθύντρια της SRH Marine Electronics S.A., πρόσφατα εξελέγη νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Comité International Radio-Maritime (CIRM), στην Ανάπολη των ΗΠΑ, αντιπροσωπεύοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της CIRM την Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η CIRM είναι η πρωταρχική διεθνής ένωση των εταιριών που ασχολούνται με ηλεκτρονικά ναυτιλίας , αποτελούμενη από 90 εταιρίες, 29 κρατών παγκοσμίως ως τρέχοντα μέλη, καθώς και ένας από τους 9 διεθνείς οργανισμούς διαπιστευμένος το 1961 ως μη-κυβερνητική οργάνωση με συμβουλευτική ιδιότητα στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, International Maritime Organization (ΙΜΟ).

Η CIRM προωθεί την εφαρμογή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στην ασφαλή και αποτελεσματική πλοήγηση των σκαφών στη θάλασσα, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τη δημιουργία σχέσεων μετάξύ όλων των οργανισμών που διαχειρίζονται την ηλεκτρονική υποστήριξη στην επικοινωνία, σε συστήματα θαλάσσιας πλοήγησης και πληροφόρησης.

Η SRH Marine Electronics S.A. είναι μια γερά εδραιωμένη εταιρεία για πολλά χρόνια στην αγορά της ναυτιλίας, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης σε θαλάσσιο εξοπλισμό Πλοήγησης , Επικοινωνίας, Ασφάλειας. Η έδρα της βρίσκεται στον Πειραιά, ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Μεσογείου.

Η SRH υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο διακεκριμένων κατασκευαστών και επισκευαστών και φέρει πιστοποιήσεις από όλους τους σημαντικούς νηογνώμονες, όπως επίσης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Διατηρώντας ποιότητα, αξιόπιστα προϊόντα, ποικιλία υπηρεσιών, έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, αποδοτικότητα χρόνου και ανταγωνιστικές τιμές, η SRH διατηρεί σήμερα μια μεγάλη λίστα ικανοποιημένων πελατών παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter