Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σεμινάριο γαστρονομίας από το Ίδρυμα "Καπετάν Βασίλη"

capetan vasilis-idryma

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Ίδρυμα "Καπετάν Βασίλη" σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και υπό την αιγίδα του περιοδικού Αθηνόραμα και της διοργάνωσης "Χρυσοί Σκούφοι", διοργανώνουν στο Costa Navarino, σεμινάριο γαστρονομίας για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Navarino Dunes, στην Costa Navarino, στις 5,6 & 7 Μαΐου 2014 και έχουν ως στόχο την ανάδειξη και καθιέρωση της Μεσσηνιακής κουζίνας και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση στην ιδιαίτερη παραδοσιακή κουζίνα της Μεσσηνίας αξιοποιώντας τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή. Kύριος στόχος παραμένει η ανάδειξη και προβολή των τοπικών γεύσεων, μιας περιοχής η οποία διαθέτει ιδιαίτερο πλούτο σε γαστρονομική παράδοση αλλά και ποιοτικές πρώτες ύλες.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μάγειρες, CHEF, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και οι εισηγητές των σεμιναρίων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο: www.kalamatacvb.gr & www.messinianchamber.gr

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter