Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H Deloitte συμμετέχει στο SAP Forum Athens «Experience the Future of your Business»

deloite

Η Deloitte συμμετέχει στο ετήσιο SAP Forum Athens που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Απριλίου, με τίτλο «Experience the Future of your Business» στο ξενοδοχείο Hilton και με στόχο την ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία.

Στην ενότητα Smart Financials, του SAP Forum Athens, εκπροσωπώντας τη Deloitte, η Βίκυ Τσαμαδιά, Senior Manager σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Καραμαλίκη, Assistant Director της ΔΕΗ θα παρουσιάσει το case study της ΔΕΗ ως ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα εφαρμογής Smart Financials στον ελληνικό κλάδο ενέργειας. Στον εκθεσιακό χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Deloitte και να συναντηθούν με τα στελέχη της εταιρίας.

Στο πλαίσιο του forum, ο Steve Τζικάκης, Sr Vice President, General Manager, SAP South Europe θα αναπτύξει τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η παγκόσμια αγορά όπου δραστηριοποιείται η εταιρία, καθώς και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στις περιοχές του cloud computing, του enterprise mobility και των business analytics.

Ο Μάνος Ραπτόπουλος, Managing Director, SAP Hellas & Cyprus, Head COO South Europe, θα δώσει επετειακό χαρακτήρα στην εκδήλωση κάνοντας αναφορά στα 20 χρόνια παρουσίας και καινοτομίας της SAP στην Ελλάδα.

Τέλος, ο καταξιωμένος οικονομολόγος, συγγραφέας του βιβλίου «Αόρατο Ρήγμα: Θεσμοί και συμπεριφορές στην ελληνική οικονομία» και Venture Capital Professional, Αρίστος Δοξιάδης θα καταθέσει τη δική του οπτική σχετικά με τα νέα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων.

Το SAP Forum Athens διεξάγεται σε ετήσια βάση προσφέροντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινοτομίας.

Στο site του συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα, τους χορηγούς και τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών της ολομέλειας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter