Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Απεβίωσε ο Στ. Νταϊφάς

daifas-st

Απεβίωσε νωρίτερα σήμερα, σε ηλικία 86 ετών ο εφοπλιστής Σταύρος Νταϊφάς.Ο εφοπλιστής Σταύρος Νταϊφάς, ταύτισε το όνομά του με τον Ολυμπιακό και διετέλεσε πρόεδρος ομάδας σε τρεις διαφορετικές περιόδους (1979-85, 1986-87 και 1992-93). Μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Είναι πιο εύκολο να κυβερνάς 100 καράβια παρά τον Ολυμπιακό».

Οδήγησε την ΠΑΕ στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ πριν από λίγα χρόνια βοήθησε στη μετάβαση των μετοχών του Ολυμπιακού από τον Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πατέρα του οποίου, Μιλτιάδη, ήταν στενοί φίλοι.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε στο σπίτι του στο Π. Φάληρο. Ο εκλιπών είχε διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Ε.Ε.Ε.).

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την απώλεια του Σταύρου Νταϊφά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια ιστορική προσωπικότητα του Πειραιά, του Ολυμπιακού, του Αθλητισμού και της Ναυτιλίας σήμερα «έφυγε» από κοντά μας. Το ήθος του, η προσφορά του και η αρχοντιά του σηματοδότησαν την πορεία του. Ο Σταύρος Νταϊφάς θα τιμηθεί από την πόλη και στο Μουσείο Ιστορίας του Αθλητισμού, θα έχει τη δική του αίθουσα αφιερωμένη στην προσφορά του. Θα μας λείψει, αλλά θα είναι κοντά μας πάντα με το παράδειγμα της ζωής του φωτεινό. Στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια».

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter