Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΕΒΕΠ: Αλληλέγγυος ο Πειραιάς στην Κεφαλονιά

korkidis-9

Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του δ.σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά μεταφέρει ο πρόεδρός του, Βασίλης Κορκίδης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κ. Θ. Μιχαλάτο. Στο πλαίσιο αυτό το ΕΒΕΠ αποστέλλει στον Επιμελητήριο του νησιού το ποσό των 5.000 ευρώ.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Κορκίδη:

"Επιθυμώ να σου μεταφέρω τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, καθώς και όλου του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μου, στην κοινωνία της Κεφαλονιάς για τη μεγάλη δοκιμασία στην οποία διέρχεται τις τελευταίες ημέρες. Είναι απαραίτητο, όλοι οι φορείς της ελληνικής κοινωνίας να ενεργοποιηθούμε προς την κατεύθυνση της υλικής και ψυχολογικής στήριξης προς όλους τους περήφανους Κεφαλονίτες.

Στο πλαίσιο αυτό αποστέλλουμε στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης, το ποσό των 5.000 ευρώ, το οποίο είναι το σύνολο του προϋπολογισμού του Ε.Β.Ε.Π. για εθνικούς σκοπούς, ώστε αφενός να δαπανηθούν στην τοπική αγορά της Κεφαλονιάς και αφετέρου να διατεθούν στις άμεσες ανάγκες που το Επιμελητήριο, ως επίσημος φορέας, γνωρίζει καλύτερα και κρίνει απαραίτητες.

Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζεστε από εμάς, για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με περίσσιο θάρρος και αξιοπρέπεια, να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter