Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στηρίζει τη συμμετοχή Κυκλαδιτών παραγωγών στην έκθεση τροφίμων & ποτών Food Expo Greece

epimelitirio-kykladon-logo

Με στόχο τη δυναμική προώθηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων και της τοπικής γαστρονομίας, το Επιμελητήριο Κυκλάδων στηρίζει για άλλη μια φορά εμπράκτως τη συμμετοχή όσων παραγωγών-μελών του επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Food Expo Greece (1η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών λιανεμπορίου/χονδρεμπορίου και εξαγωγών) που θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Μαρτίου 2014 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η Food Expo Greece θα φιλοξενήσει πάνω από 250 αγοραστές, από χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, που εκπροσωπούν αλυσίδες σούπερ μάρκετ, delicatessen, παντοπωλεία, αρτοζαχαροπλαστεία, κάβες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καλύπτοντας όλα τα πεδία ενδιαφέροντος των εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προσφέρει στα μέλη του επιδότηση στην ενοικίαση ατομικού περιπτέρου σε προνομιακό χώρο ενιαίας Κυκλαδικής παρουσίας. Για τα μέλη που ενδιαφέρονται για κατ' ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με αγοραστές έχει επίσης εξασφαλίσει τη δυνατότητα οργανωμένων επαγγελματικών συναντήσεων με αγοραστές του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων & Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.) που προμηθεύουν πάνω από 5,500 εστιατόρια στην Ευρώπη.

Τέλος στην έκθεση θα πραγματοποιηθεί ειδική ενημερωτική συνάντηση όπου ο Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. θα παρουσιάσει το δίκτυο του, τις νέες τάσεις στις αγορές καθώς και τις βασικές αρχές τυποποίησης προϊόντων και πιστοποίησης για εξαγωγές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter