Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Με νέο Δ.Σ. η Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών

enosi-diamesolaviton

Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Ε.Ε.Δ.)», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από:

-την Κατερίνα Κωτσάκη, Πρόεδρο
- την Χριστίνα Σαραντοπούλου, Α΄ Αντιπρόεδρο
- την Μαίρη Βλαχοπούλου, Β΄ Αντιπρόεδρο
-την Κυριακή Χριστοδούλου, Γενική Γραμματέα
-την Νικολέττα Μπαλάδη, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα
-την Τζένη Πουρνάρα Βαρδαβίλια, Ταμία
-την Ζωή Τρουλινού, Αναπληρώτρια Ταμία
-τον Σέργιο Μαναράκη, Μέλος
-τον Ιωάννη Νεραντζή, Μέλος

Σκοπός της Ένωσης είναι η ανάπτυξη του πνεύματος της Διαμεσολάβησης, η διάδοσή της, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών της για το νέο αυτό θεσμό εναλλακτικής επίλυσης διαφορών, καθώς και η αναγνώρισή της ως ενός ισχυρού και αποτελεσματικού οργάνου διαφύλαξης των συμφερόντων των Ελλήνων Διαμεσολαβητών.

Από τη σύστασή της, το έτος 2010, η Ένωση έχει να αναπτύξει πολλές και σημαντικές δραστηριότητες προς το σκοπό αυτό με τη διοργάνωση, μεταξύ άλλων, ενημερωτικών ημερίδων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, στα πλαίσια της προβλεπόμενης από το άρθρο 4 του Π.Δ. 123/2011 υποχρεωτικής μετεκπαίδευσης των Διαμεσολαβητών, καθώς και με την πρακτική εξάσκηση των Μελών της μέσω του Εργαστηρίου Προσομοίωσης Διαμεσολαβήσεων.

Περαιτέρω πληροφορίες για την Ένωση μπορεί να λάβει κάθε ενδιαφερόμενος από την ιστοσελίδα της http://www.hellenicunionofmediators.gr.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter