Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προσαγωγές έξω από το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη - UPD

prosagoges-grafei-barbitsioti

Σε 45 προσαγωγές μελών της Αριστερής Ενότητας, προχώρησε η Αστυνομία μετά από συμβολική κατάληψη που πραγματοποίησαν νωρίτερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου.

Τα μέλη της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτύρονταν για το πρόσφατο ναυάγιο στο Φαρμακονήσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισέβαλαν στο κτήριο φωνάζοντας συνθήματα και κολλώντας αυτοκόλλητα στους τοίχους, εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας.

Οι υπάλληλοι του γραφείου κράτησαν κλειστές τις πόρτες και οι διαδηλωτές κατέβηκαν στο δρόμο, όπου με σπρέι έγραψαν στους τοίχους «Βαρβιτσιώτη δολοφόνε», «Το Φαρμακονήσι ήταν δολοφονία», «Κανείς άνθρωπος λαθραίος» με υπογραφή «ΑΡΕΝ» και παρέμειναν στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές, ενώ αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμήσει αλλά παραμένουν κάποια άτομα έξω από το κτήριο, που συνεχίζουν τη διαμαρτυρία.

Για τη σημερινή εισβολή στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πολιτικό του γραφείο, ο υπουργός κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, δήλωσε τα ακόλουθα:

"Η βίαιη εισβολή, οι φθορές και η υβριστική συνθηματολογία των στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πολιτικό μου γραφείο σήμερα, δεν συνιστούν πολιτική πράξη.Αποτελούν ακραίες πράξεις εκφοβισμού και στοχοποίησης που δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία, για αυτό και πρέπει να καταδικάζονται από τα κόμματα που την υπηρετούν".

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter