Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Turkish Airlines και o ταξιδιωτικός οργανισμός Aktina Travel Group συμμετείχαν μαζί στα Ποσειδώνια 2018

0Turkish Airlines Aktina Posidonia1

Η Turkish Airlines, εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας και ο ταξιδιωτικός οργανισμός Aktina Travel Group συμμετείχαν με κοινό περίπτερο στην Έκθεση «Ποσειδώνια 2018», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, από τις 4 μέχρι τις 8 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της Turkish Airlines και του Aktina Travel Group, μεταξύ άλλων, για τους διεθνείς Marine & Offshore προορισμούς που καλύπτει το δίκτυό τους, καθώς και για τα ξεχωριστά προνόμια που προσφέρουν οι δύο οργανισμοί και από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν. Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου απόλαυσαν την τούρκικη φιλοξενία και εμπειρία της business class όπως για παράδειγμα την ποικιλία εδεσμάτων που προετοιμάζουν καθημερινά οι διακεκριμένοι σεφ της Turkish Airlines.
«Είναι χαρά μας που συμμετείχαμε σε μία έκθεση παγκόσμιας εμβέλειας που συνδέει την Ελλάδα με την παγκόσμια αγορά και αναδεικνύει τη συμβολή της στον τομέα της ναυτιλίας», δήλωσε ο κ. Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα. «Είμαστε ευτυχείς που είχαμε για ακόμα μία φορά ενεργή παρουσία στα Ποσειδώνια και που μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε το περίπτερό μας με έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, το Αktina Travel Group, που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον κλάδο της ναυτιλίας, στηρίζοντας ταυτόχρονα την ελληνική αγορά».
Με τη σειρά της η κα Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, Αντιπρόεδρος του Aktina Travel Group δήλωσε: «Η συμμετοχή μας και φέτος στα Ποσειδώνια μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Είναι το πιο όμορφο γεγονός της Ναυτιλίας παγκοσμίως και φυσικά, ως γραφείο που εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα από το 1975 δε θα μπορούσαμε να λείπουμε! Η συνεργασία μας με την Turkish Airlines είναι μακροχρόνια και πολύ επιτυχημένη και αυτή η κοινή δράση ήταν φυσικό επακόλουθο. Ήδη ανυπομονούμε για τα Ποσειδώνια 2020».
Τα Ποσειδώνια είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο. Αναδεικνύει τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας, ενώ παράλληλα προβάλλει τον έντονο διεθνή χαρακτήρα της ναυτιλίας. Η έκθεση αποτελεί πλατφόρμα ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας ναυτιλίας καθώς, μεταξύ άλλων, οι εταιρίες παρουσιάζουν τα νέα τους προϊόντα, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της ναυτιλίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter