Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ. του Συντονιστή της Ε.Ε. για την εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

0LS

Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε ο Συντονιστής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό, κ. Maarten Verwey και συναντήθηκε με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη.
Ο κ. Maarten Verwey συνοδευόταν από τους αξιωματούχους της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Αθήνα, κ.κ. Ιωάννη Χατζηγιάννη και Χρυσόστομο Αδαμίδη, ενώ από πλευράς Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος Ντούνης καθώς και επιτελικά στελέχη της Διεύθυνσης Ποντοπόρου Ναυτιλίας (ΔΠΝ) και της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης (ΥΟΘΕ).
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και επικεντρώθηκε στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στο Ανατολικό Αιγαίο, με έμφαση στην εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter