Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έρχονται τα super logistics!

tablet-1

Από τις ταχυμεταφορές στα super logistics! Σύμφωνα με στοιχεία μελέτης που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της Deutsche Post DHL εμφανίζεται μία νέα δυναμική στον τομέα των logistics που αποδίδεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το οποίο ανέρχεται με γεωμετρική πρόοδο ως τάση του αγοραστικού κοινού να κάνει τα ψώνια του από την οθόνη των Η/Υ, των τάμπλετς, ακόμη και των έξυπνων κινητών τηλεφώνων.

Με βάση τα στοιχεία, το πελατειακό δυναμικό πλέον απαιτεί νέους χρόνους παράδοσης εμπορευμάτων κατά πολύ συντομότερους του πρόσφατου παρελθόντος γεγονός που οδηγεί τον τομέα των logistics σε δομικές μεταβολές ώστε οι καταναλωτές να λαμβάνουν τις αγορές τους πολύ πιο γρήγορα από ό, τι σήμερα, με τις Express αποστολές να παραδίδονται σε λιγότερο από 24 ώρες έως και σε λεπτά...

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω «μηχανής αναζήτησης και ηλεκτρονικών αγορών» που υπάρχει στο διαδίκτυο, ως διαδικτυακή πλατφόρμα, ο καταναλωτής από οπουδήποτε και οποιαδήποτε χώρα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αγορά με μέσο όρο χρόνου παράδοσης το 24ωρο στην πόρτα του.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter