Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ζωντανός μετά από τρεις μέρες μέσα σε βυθισμένο πλοίο

597552 harrison-okene-rescue 1-620x326

Τρεις μέρες κατάφερε να επιβιώσει μέσα σε ένα βυθισμένο πλοίο στον βυθό του ωκεανού ένας Νιγηριανός, προκαλώντας την έκπληξη των διασωστών, οι οποίοι είχαν ήδη ανασύρει τέσσερα πτώματα. Ο Harrison Odjegba Okene, ήταν ο μάγειρας του πλοίου που βυθίστηκε στον Ατλαντικό ωκεανό λίγο έξω από τις ακτές της Νιγηρίας, στις 26 Μαΐου.

Τα υπόλοιπα έντεκα μέλη του πληρώματος, πέθαναν, όμως εκείνος κατάφερε να επιβιώσει, καθώς την στιγμή του ναυαγίου βρισκόταν στην τουαλέτα και κατάφερε να βρει παρά την απότομη κλίση, ένα σημείο στο οποίο είχε παγιδευτεί αέρας.

Όλες αυτές τις ώρες, δεν έφαγε τίποτα και ήπιε μόνο από ένα μπουκάλι κόκα κόλα που κατάφερε να βρει, περιμένοντας υπομονετικά βοήθεια και ψέλνοντας ψαλμούς από το Ευαγγέλιο. Το διασωστικό συνεργείο είχε ειδοποιήσει τους συγγενείς ότι δεν υπάρχουν επιζώντες, ωστόσο ερευνώντας το σημείο του ναυαγίου, είδαν ένα χέρι να ξεπροβάλλει.

Όλοι υπέθεσαν ότι ανήκε σε κάποιο πτώμα, αλλά όταν ένας δύτης το ακούμπησε εκείνο άρπαξε το χέρι του δύτη! Οι δύτες έδωσαν οξυγόνο και νερό στον Okene πριν τον βάλουν σε θάλαμο αποσυμπίεσης και τον φέρουν στην επιφάνεια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter