Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εξερευνήστε το ναυάγιο του «Mary Celestia» με το Google Seaview

Google SeaView

Σε συνεργασία με την Θαλάσσια Έρευνα Caitlin, η Google προσφέρει μέσω του νέου εργαλείου της , «Seaview», πανοραμική θέα του βυθισμένου πλοίου «Mary Celestia».

Το πρόγραμμα αποτελεί ουσιαστικά προέκταση της τεχνολογίας Google street view, με την οποία οι περισσότεροι είμαστε ήδη εξοικειωμένοι, μόνο που τώρα με το «Seaview» μπορούμε να δούμε και εικόνες από τον βυθό.

Το «Google Seaview» δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να περιηγηθούν με πλήρη θέα 360 μοιρώνσε μερικούς από τους πιο διάσημους υφάλους στον κόσμο, αλλά και να εξερευνήσουν μέσω αυτής της νέας τεχνολογίας, ένα από τα πλέον ιστορικά ναυάγια χωρίς να βρέξουν καν τα πόδια τους!

Το ναυάγιο του «Mary Celestia» είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία για κατάδυση στις Βερμούδες και παρά το ενδιαφέρον που προκαλεί, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους λάτρεις των καταδύσεων και της ιστορίας.

Σημειώνεται ότι το πλοίο, ταξίδεψε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 1864 και σταμάτησε τα ταξίδια του στις 6 Σεπτεμβρίου του 1864, όταν βυθίστηκε μετά από σύγκρουση του σε ύφαλο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter