Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συντήρηση πλωτού του ΛΣ από την ΟΝΕΧ

0NEORIO

Ευχαριστήρια επιστολή προς την ΟΝΕΧ NEORION SHIPYARDS απέστειλε το Λιμεναρχείο Σύρου με αφορμή την επισκευή και συντήρηση του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 603 στα ναυπηγεία της στο Νεώριο της Σύρου. Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:
"Η ευγενική αυτή προσφορά – συνεισφορά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του αξιόμαχου των επιχειρησιακών μέσων της Λιμενικής Αρχής Σύρου και δη του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 603 το οποίο επιχειρεί
τόσο στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων, όσο και του ανατολικού Αιγαίου. Η πράξη σας αυτή, αποβαίνει εν τέλει επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, ενδυναμώνει την κυριαρχική αξιοπιστία της πολιτείας και αναδεικνύει τις εκπεφρασμένες ευαισθησίες σας για την εύρυθμη λειτουργία των ένστολων σωμάτων.
Η προαναφερθείσα πρότυπη πράξη σας, αποκτά πρόσθετη αξία, διότι εκφράστηκε αυθορμήτως και αυτοβούλως και συνδέεται άρρηκτα με την ευαισθησία που διακρίνει την εταιρία σας και εσάς προσωπικά , σε θέματα προσφοράς στην Ελληνική Πολιτεία και δη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ιδιαιτέρως δε προς τη Λιμενική Αρχή Σύρου και αδιαμφισβήτητα συμβάλει στην περαιτέρω θωράκιση και εύρυθμη λειτουργία της."

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter