Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα του ΣΕΕΝ- Απαγορεύονται οι κινητοποιήσεις (UPD)

0επιβατες

Δεκτές έγιναν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων του ΣΕΕΝ κατά των ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΝΕΝ αλλά και του Εργατικού Κέντρου Πειραιά καθώς το αρμόδιο Δικαστήριο στην απόφασή του απαγορεύει τις κινητοποιήσεις.

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του ΣΕΕΝ- Αναμένονται οι αποφάσεις

Αργά το απόγευμα σήμερα αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατάθεσε ο ΣΕΕΝ κατά των ναυτεργατικών Ενώσεων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΝΕΝ αλλά και του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. 

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΣΕΕΝ

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΣΕΕΝ πρόκειται να εκδικαστεί σήμερα κατά των Ενώσεων- μελών της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) οι οποίες και διαφοροποιήθηκαν όσον αφορά στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση.

Ως γνωστόν ανακοινώσεις με τις οποίες διαφοροποιούνται από την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΝΟ να μην συμμετάσχει η Ομοσπονδία στη νέα απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει για την 2α Οκτωβρίου τα Εργατικά Κέντρα εξέδωσαν οι ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ καθώς και η ΠΕΝΕΝ. Οι τρείς προαναφερθείσες Ενώσεις καλούν για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου ενώ η τέταρτη για γενικευμένη 24ωρη απεργία .

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter