Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέα δρομολόγια από την Seajets

0sitzet

Με δύο νέα δρομολόγια η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets συνδέει τη Θεσσαλονίκη, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, από τις 29 Ιουνίου.
Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00 το απόγευμα, το πλήρως ανανεωμένο επιβατηγό οχηματαγωγό Aqua Blue χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 το βράδυ θα αναχωρεί από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής το εισιτήριο (round trip). Η Seajets, από τις 9 Ιουλίου, ανοίγει και έναν ακόμη δρόμο προς το Αιγαίο στη νύφη του Θερμαϊκού με ένα δρομολόγιο που θα εκτελεί επίσης το Aqua Blue και θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί και ώρα 8.00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45 το μεσημέρι , Σκόπελο στις 16.45 το απόγευμα και Σκιάθο στις 17.30 το απόγευμα με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter