Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Έσπασε» προσωρινά η απεργία της ΠΝΟ σε Ζάκυνθο-Κεφαλονιά

superfast 005

Να «σπάσει» προσωρινά την πολυήμερη απεργία της ΠΝΟ αποφάσισε την Παρασκευή η ζακυνθινή κοινοπραξία Ionian Group. Το πλοίο της Mare di Levante εκτέλεσε στις 05.30 ένα δρομολόγιο στη γραμμή Ζάκυνθος-Κυλλήνη μεταφέροντας 328 επιβάτες, 88 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και 33 φορτηγά με ευπαθή προϊόντα, ενώ στην επιστροφή (07.15) επιβιβάστηκαν 250 επιβάτες, 67 επιβατικά αυτοκίνητα και 24 φορτηγά.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, που ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να εκτελέσει άλλα δρομολόγια εν μέσω της απεργίας της ΠΝΟ, αναφέρει ότι η ίδια «και οι ζακυνθινοί ναυτικοί της ενστερνίζονται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του αγαπημένου μας νησιού, από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

»Οι πλημμύρες, τα σκουπίδια, ή έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και οι νοσοκομειακές ανάγκες που προσφάτως κορυφώθηκαν, έχουν συνέπεια βαριές και οδυνηρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας.

»Σύσσωμη η ομάδα της Ionian Group με γνώμονα και μόνο την προσφορά, όπως έμπρακτα έχει πράξει και στο παρελθόν, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ανάσα στον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού μας.

»Από την Παρασκευή το πρωί, τα πλοία μας δρομολογούνται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αγωνίας και απόγνωσης που βιώνουν, να μην νιώσουν εγκαταλελειμμένοι.

Σεβόμαστε τον αγώνα των ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει. Είναι υποχρέωσή μας!».

Στο μεταξύ, ένα δρομολόγιο από τον Πόρο Κεφαλονιάς έως την Κυλλήνη μετ' επιστροφής εκτέλεσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής και πλοίο (Νήσος Κεφαλόνια) της Kefalonian Lines, προκειμένου να μεταφερθούν φάρμακα και φορτηγά με ευπαθή προϊόντα.

Newsroom ΔΟΛ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter