Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΣΕΕΝ: Ζητά να σταματήσει η απεργία.

bloko

Σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας αναγνωρίζει το δίκαιο του αιτήματος των ναυτικών αναφορικά με την φορολογία τους αλλά καλεί την ΠΝΟ να σταματήσει άμεσα την απεργία, την οποία χαρακτηρίζει πρωτοφανή σε διάρκεια.

Η ανακοίνωση του ΣΕΕΝ έχει ως εξής: «Η πρωτοφανής σε διάρκεια απεργία της ΠΝΟ και των πληρωμάτων των Ακτοπλοϊκών πλοίων έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην καθημερινή διαβίωση των νησιωτών μας, στη διακίνηση του επιβατικού κοινού και παράλληλα στη διακίνηση εμπορευμάτων με καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία των νησιών. Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω ο ΣΕΕΝ καλεί την ΠΝΟ να διακόψει άμεσα τις απεργιακές κινητοποιήσεις αποκαθιστώντας την ομαλότητα στα νησιά μας.

Επιπλέον εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας σε ότι αφορά στην αύξηση της φορολογίας των ναυτικών, η οποία θα έχει πολύ σοβαρές αρνητικές συνέπειες στη Ναυτιλία μας, στην καλή εξυπηρέτηση και ανάπτυξη των νησιών μας, στον τουρισμό της Χώρας και στην προστασία των Εθνικών μας συμφερόντων σε μία εποχή εξαιρετικά δύσκολη για την πατρίδα μας».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter