Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Με το “βλέμμα” στη Δύση Αttica Group και Αnek Lines

diagoras blue star

Δύο ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Δύση, μέσω μιας συμφωνίας που περιλαμβάνει κοινοπραξία μαροκινών τραπεζών. Ο λόγος για τις Attica Group και ΑΝΕΚ Lines που συμφώνησαν να δραστηριοποιήσουν δύο πλοία στη γραμμή Αλγεθίρας-Ταγγέρη, στο πλαίσιο μιας νέας εταιρείας που θα ονομάζεται «African Moroccan Line», σύμφωνα με ισπανικές πηγές.

Η νέα υπηρεσία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέσα σε λίγες εβδομάδες με το «Ελ, Βενιζέλος» της Anek Lines το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει τους πρόσφυγες και τους προηγούμενους μήνες και το «Διαγόρας» που ελέγχεται από την Blue Star Ferries, που ανήκει στον Όμιλο Attica.

Οι δύο εταιρείες έχουν την επιχειρηματική δραστηριότητα μαζί για αρκετό καιρό μέσα από μια συμφωνία συμμετοχής στα κέρδη τόσο στις εγχώριες όσο και στο εξωτερικό των υπηρεσιών, το οποίο τρέχει μέχρι τον Μάιο 2017.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για αρκετό καιρό μέσα από μια συμφωνία συμμετοχής στα κέρδη σε εγχώριες και όχι μόνο υπηρεσίες το οποίο «τρέχει» μέχρι τον Μάιο 2017.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter