Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Καλαμάτα συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τα Κύθηρα και την Κρήτη

lane 3633

Η Καλαμάτα συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τα Κύθηρα και την Κρήτη από τις 19 Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2016. Όπως γνωστοποίησε στον δήμαρχο Καλαμάτας ο Σταύρος Μπακολιάς, εμπορικός αντιπρόσωπος της ΑΝΕΚ Lines για Πάτρα και Ηγουμενίτσα και της ΛΑΝΕ Sea Lines για την Καλαμάτα, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λανέ Sea Lines στο δρομολόγιο Καλαμάτα - Κύθηρα - Καστέλι Κρήτης θα λειτουργήσει με πιθανή παράταση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μπακολιάς, που επισκέφθηκε το δημαρχείο, ενημέρωσε επίσης τον δήμαρχο για το σοβαρό ενδεχόμενο διενέργειας και δεύτερου δρομολογίου εβδομαδιαίως, με πιθανότερη ημέρα την Τετάρτη.

Άλλωστε, με την παράδοση σε λειτουργία του νέου οδικού τμήματος, η Σπάρτη και η Τρίπολη έρχονται πιο κοντά στην Καλαμάτα, με την άνεση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου που πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές κάνοντας την προσέγγιση του νομού Μεσσηνίας εύκολη και γρήγορη.

Στο δημαρχείο Καλαμάτας συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις στα Χανιά και την Καλαμάτα, ώστε να προβληθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Καλαμάτας και Κρήτης.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter